Volkstuinverenigingen

Diverse volkstuinverenigingen in het gehele land bestellen zaden bij ons bedrijf.

De vereniging ontvangen van ons een zaadgidsen vullende de door hun gewenste zaden in op de bestellijst. De vereniging verzamelt de lijsten en sturen deze aan ons toe.Wij maken de lijsten klaar en dragen zorg voor de pakketjescollectief bij de betreffende vereniging komen. Dit kan door middel van eigen vervoer zijn, maar soms ook met TNT-post. Indien we met eigen vervoer bezorgen proberen we verschillende verenigingen samen te voegen tot een bezorgroute. Dit gaat in overleg. De datum wordt van te voren doorgegeven plus een tijdsindicatie.

Diverse volkstuinverenigingen bezitten een winkel. Het is ook mogelijk zaden bij ons te bestellen voor de winkel. In overleg gaan we dan kijken wat de meest aantrekkelijke manier is om de zaden te presenteren, maar ook kijken we naar welke producten er vraag is. Daarom is het mogelijk een assortiment samen te stellen naar behoefte. Op de ene plaats wordt veel groente gekweekt, terwijl op een ander tuinencomplex meer sierplanten worden gezaaid.

Voor collectief inkoop gelden interessante leveringsvoorwaarden, voor vragen neem contact op via website telefonisch, of per fax.

Laatst aangepast op woensdag 04 december 2019 10:29